Uranus i Tyrens Tegn

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Uranus i Tyren 2018-2026

Astrologer sa at det var begynnelsen på «The age of enlightenment» når de oppdaget planeten Uranus i mars 1781.


Det er nok ikke så langt fra sannheten, siden denne planeten er kjent for å komme med uventede overraskelser, opplysning og forandringer.


Den gang var for eksempel den Amerikanske revolusjonen. Amerika var et helt nytt land, med en type styring som ingen hadde sett før. Uranus skaper revolusjon for å skape ny stabil struktur som sluttresultat.


Dette er en lang transitt som går over 7 år. I perioden som Uranus befinner seg i Tyrens tegn kommer vi nok til å se store endringer i det som arketypen Tyren står for, sånn som økonomi, stat, kommune, banker, land og eiendom, matproduksjon, skatt o.s.v.
Dette er det vi ser på som stødig, det som alltid har vert der og det som vi i utgangspunktet ikke tror kommer til å forandres noen gang.

Globalt sett vil vi se ny teknologi, overraskende nyheter angående Ufo og utenomjordisk intelligens.


Vi finner nye måter å bruke ressurser på. Forhåpentligvis finner vi løsninger som gir mat til hele verden. Nye måter å se på penger, også penger vi tjener på daglig basis. Hva er jeg villig til å gi av meg selv, for å tjene nok penger og spørsmål som, er det verdt det? Hva er velstand og hva er egentlig overflod?


Vi lærer å søke innover for å finne stabilitet og ro, istedet for å lete etter svar utenfor oss selv.
As above so belov, as within, so without.

Hvis du vil vite hvilket område Uranus vil påvirke deg mest:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *