Uranus i Tyren 2018-2026.Hvilket område i livet vil påvirke deg mest?

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Hva vil det bety for ditt stjernetegn?, finn ut her

Væren

Havner i ditt 2.hus. Vil påvirke dine verdier og hvordan du tjener penger. En oppvekker for penge-situasjoner. Mye penger kommer kanskje inn en måned for så å ha ingen inntekt neste måned, altså en ujevn flyt i resurser. Hvis jobben din ikke lenger er tilfredsstillende for deg, vil du kanskje gjøre en forandring. Eller universet gjør en forandring for deg, hvis du ikke gjør det frivillig. Vær åpen for nye muligheter. Astrologi, yoga, healing teknikker ,teknologi, forskning kommer kanskje til å bli et nytt interessefelt for deg. Hele ditt verdisystem vil kanskje skifte gjennom denne 7 års perioden da Uranus går gjennom ditt 2. hus.

Tyren

I ditt 1.hus. Din personlighet og hvordan du ser på deg selv. Følelse av «rebell –vibber» kan kanskje blusse opp eller en følelse av å ville bryte ut. Mer oppmerksomhet på det bevisste kontra det ubevisste. Sentralnervesystemet, chakraene og energibaner i kroppen er muligens et område du vil bli mer oppmerksom på, i løpet av denne 7 års perioden. Du blir kanskje mer oppmerksom på energier som vi mottar fra universet, og at kroppen vår oppgraderes i takt med dette.  Magnesium og Omega3 vil muligens være nyttig for deg. Hvordan du ser på livet og verden rundt deg vil kanskje forandre seg drastisk. Du vil nok se på deg selv på en helt annen måte etter denne transitten.

Tvillingen

Går gjennom ditt 12.hus for det ubevisste. Hvilket kan bety at du ser sammenheng mellom det ubevisste/skjulte kontra det bevisste/åpne. Samarbeidet mellom høyrehjernen og venstrehjernen. Manifisteringer i det virkelige livet går kanskje fortere, og du blir kanskje mer bevisst på at dine tidligere handlinger påvirker nåtiden. Kanskje også en trang til å yte service til verden, kreative tvillinger vil kanskje oppdage nye teknikker å gjøre ting på. En spirituell oppvåkning der du ser flere dimensjoner og måter å koble seg på disse. Du oppdager og går forbi den tredimensjonale virkeligheten som du kan ta og føle på. Drømmer er kanskje viktige og informative. Det som er skjult for deg i dag, vil kanskje bli veldig håndfast og virkelig for deg i denne 7 års perioden. Kanskje du også må forsake noe for å ta deg av noen som blir uventet og plutselig syk, fordi det 12. huset er området for sykehus og lukkede institusjoner. Eller kanskje lenge bevarte hemmeligheter kommer ut og fram i lyset.

Krepsen

I ditt 11.hus for alle slags mennesker du omgås, team-medlemmer, organisasjoner, progressive ideer,sosiale medier. En revolusjon relatert til håp og drømmer. Du blir kanskje mer interessert i nye og annerledes livsstiler og måter å leve livet ditt på. Måten du forholder deg til venner. Du møter kanskje nye og annerledes mennesker. En følelse av uforutsigbarhet når det gjelder venner, grupper  og gruppedynamikk. Dette for å lære deg mer fleksibilitet med hensyn til dette.

Løven

I ditt 10.hus for hvordan du omgås mennesker, profesjonelle personer, men også personlige forhold. radikale forandringer når det gjelder din vei i livet, karriere, autoritets personer og din status i verden. Du finner din egen unike identitet og er mindre tolerant for andres makt og makt-misbruk. Du vil ikke lenger tolerere at andre har kontroll over deg. Plutselige og uventede muligheter kan dukke opp rundt deg. Du lærer om fleksibilitet, frihet og forandringer. Og om å gi slipp i stedet for å holde fast i noe som ikke tjener deg lenger.

Jomfruen

I ditt 9.hus for høyere utdannelse, høyere bevissthet, reiser, utland, media, websider. Forandringer ved hjelp av oppdagelser. Reiser, bevissthets- utvidende erfaringer og utdanning. Din trang til nye horisonter vil komme i fokus. Teknologi kan være viktig for deg for å nå ut til et bredere publikum. Muligheter som kommer ut av det blå på disse områdene. Gamle tros system og oppfatninger går gjennom en forandring som kan både være uventet, spennende og overaskende.

Vekten

I ditt 8.hus. En gjenoppdagelse av deg selv. Transformasjon og gi slipp på gammel frykt og gammel oppfatning av deg selv. Gamle forhold som har påvirket psyken og dratt deg ned vil forløses og settes fri. Kan gi en følelse av utålmodighet med tingenes tilstand. Kanalisering og kontakt med andre dimensjoner blir kanskje også noe du stifter nærmere bekjentskap med. Du kan også bli mer synsk eller klarsynt. Arv eller andres penger eller partners penger blir også berørt av denne transitten. Partners forandringer i livet eller i jobbsammenheng kan også påvirke deg og dine ressurser. Figurativ eller håndfast gjeld blir påvirket i denne 7 års perioden. Restriksjoner med hensyn til gjeld blir mer og mer intolerant for deg. Det kan være lurt å ikke være avhengig av andres penger. Skap uavhengighet for deg selv. En ny epoke i livet ditt, kanskje med radikale forandringer som føles skjebnebestemt.

Skorpionen

I ditt 7.hus for partnerskap. Relasjoner til andre går gjennom en forandring gjennom denne 7.års perioden. Kan være en vanskelig tid for forhold som ikke fungerer bra. Hvis forholdet er stabilt, sterkt og godt etablert har det bedre sjanser for å overleve en Uranus transitt. Du vil antagelig forholde deg på en ny og mer autentisk måte til din partner. Du kommer helt sikkert til å møte mange uvanlige mennesker, på uventede og rare måter. Du møter kanskje eksperter innenfor et område, progressive mennesker til og med genier innenfor sitt felt for eksempel innen astrologi, energi arbeid, yoga etc.  Kanskje du arbeider med kunder hjemmefra.

Skytten

Du har denne transitten gjennom ditt 6.hus. Den daglige tralten i livet. Ansvar og vaner. Du ønsker kanskje mer frihet i jobbsammenheng. Kanskje du ønsker mindre plikter og rutiner. Å bryte ut fra en ni til fire jobb og begynne med noe for deg selv. Helseproblemer kan oppstå hvis du må undertrykke ditt behov for mer frihet, da kanskje spesielt nervesystemet i kroppen. Spesielt hvis du motarbeider behovet for forandring. Selv små forandringer i hverdagen kan hjelpe for å bryte vaner og rutiner. For eksempel kan du gå i butikken sent på kvelden i stedet for på ettermiddagen osv. Distraksjoner i arbeidet er også mulig. Du holder på med en ting, og blir avbrutt av andre ting slik at du mister fokus. Du kommer til å bli sterkere og mer fleksibel med hensyn til å forholde deg til forandringer. Kjæledyr kan du oppleve at oppfører seg merkelig eller uforutsigbart under denne transitten.

Steinbukken

I ditt 5.hus. Nye former i måten du uttrykker deg selv på. Kanskje på en mer kreativ måte. Uventet graviditet er også en mulighet. Du vil kanskje ønske nye erfaringer og finne deg selv på en ny måte, eller ønske om å eksperimentere. Hvis du har barn, vil de kanskje bryte ut og være i en prosess av forandring slik at du blir mer bevisst på hva som foregår med barna dine. Uvanlige dating mønster kan også være et tema. Kanskje du møter noen utenfor din «norm» som har totalt annerledes bakgrunn enn deg selv. Kanskje yngre, eldre eller fra en annen kultur. Hvis du er singel og leter, vil forhold muligens bli for uforutsigbart til å vare over lengre tid, hvis du ikke har andre aspekter i ditt personlige horoskop som tilsier dette.

Vannmannen

I ditt 4.hus. Hvordan og hvor du lever, bolig og bosted, familie, foreldre blir kanskje et tema for deg i denne transitten. Kanskje det skjer forandringer med hensyn til familie, venner, foreldre. Nye måter å forholde seg til disse på. Din egen frihet og frigjøre deg fra fortiden, kan være en del av det du vil oppleve. Muligens uventet flytting og forandringer i familielivet. Jo mer fleksibel du klarer å være jo lettere vil forandringen bli. Forandring i ditt ubevisste sinn men også måten du ser på virkeligheten. Mer personlig uavhengighet.

Fiskene

I ditt 3.hus for hverdags- livet. Kommunikasjon og forhold til naboer, søsken, slektninger. Mentale forandringer. Nye interesser som har med Uranus å gjøre for eksempel teknologi, forskning, yoga, astrologi, aktivisme. Oppvåkning der du før var ubevisst. Klarere kommunikasjon og mer fokus på detaljer. Brev, e-mail, telefoner øker. En innovativ periode for kommunikasjon, hvordan du uttrykker deg. Muligens overaskende situasjoner som har med slektninger, foreldre, søsken og gjøre. Etter denne 7 års perioden vil du antagelig oppdage at ditt sinn og den kognitive prosessen i deg har forandret seg mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *