Universets 12 Lover

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598


«Kom over det og aksepter den udiskutable konklusjon. Universet er uten form, mentalt og spirituelt»

Richard Conn Henry, professor i fysikk og astronomi


Alt i universet,- når det brytes ned til partikler- er energi, inkludert oss mennesker.

Vi er vibrasjoner, som vibrerer i sirkulære mønster på forskjellig frekvens. Da er det lettere å forstå at det som vibrerer ut fra oss, på ett eller annet tidspunkt kommer tilbake til oss.


Loven om Spirituell Enhet,

Vi er alle ett og kommer fra en og samme kilde. Alt vi sier, gjør og tenker påvirker det kollektive.


Lær hvordan du ser, -alt henger sammen med alt-

Leonardo Davinci

Når vi tar hensyn til og lever i takt med vårt høyere selv, uansett hva som er din lidenskap i livet, om det er baking, synging,maling eller ønsker å være en spirituell lærer.

Makrokosmos er en levende organisme som gir energi og skaper en materiell virkelighet. Når vi kobler oss på denne energien, vil synkroniserte hendelser komme inn i livet vårt.


Tenker man de samme triste tankene, er det dette som kommer tilbake til deg. Tenker man positive tanker, er det dette som kommer tilbake til deg. Det går an å snu negative tanker og mønstre, men man må bli bevisst på det.
De rette menneskene som vil hjelpe deg videre, vil komme inn i livet ditt for at du skal utvikles og nå dine drømmer for framtiden. Hensikten er å leve fra hjertet. Dette er essensen i loven om spirituell enhet.


Loven om Vibrasjon


Alt er energi, slik er det. Match frekvensen av den virkeligheten du ønsker, og du kan ikke unngå å få den virkeligheten. Det kan ikke være på noen annen måte. Dette er ikke filosofi dette er fysikk.

-Albert Einstein-


Å jobbe med sin personlige frekvens er det mest nyttige man kan gjøre for å komme nærmere svaret på hva du skal gjøre i livet. Hold fokus på dit du vil, føl det, lukt det, vær der allerede.
Hold vibrasjonen høy. Det samme gjelder forøvrig hvis du tenker mørke tanker som «Ingenting virker for meg», «jeg kommer aldri til å klare det» jeg er ikke ditten nok eller datten nok, da er det samme vibrasjon, samme frekvens du tiltrekker deg. Kraftløshet har en veldig lav frekvens. Å føle seg kraftfull har den samme frekvens, men vibrerer mye høyere. Lik astrologien har vi polariteter og opposisjoner. For eksempel stjerne-tegnene som ligger rett ovenfor hverandre har en lik frekvens, men vibrerer på forskjellige måter.


Loven om å Sette i gang


Når vi mottar guiding fra vårt høyere selv må vi sette igang å gjøre. Når du føler deg inspirert, entusiastisk og det føles godt, er det en indikasjon på at det er det riktige.
Hvis følelsen er treg og det føles som en byrde, om du blir forvirret eller ønsker å utsette, er det sannsynligvis feil retning. Unngå å ta radikale valg som kan føre til depresjon, frykt eller at du mangler noe. Kommer følelsen fra sinnet eller fra et fredfullt indre selv?
Som alt annet må du trene på dette. Lær å kjenne deg selv og din måte. Du er den som er eksperten i ditt liv. Gjør forandringene gradvis, slik at du unngår å havne på en vei som du ikke var forberedt på. Affirmasjoner er gode hjelpemidler, men ikke alene. Man må sette igang for å få ting til å skje.


Loven om Likhet.


Din indre virkelighet skaper din ytre verden. Det du tenker, føler og sier til deg selv bringer opplevelser, mennesker og situasjoner i din ytre verden som gir deg akkurat det du tenker. Opplevelser inni deg er en refleksjon av det du ser utenfor deg selv. Som det er inni, er det utenfor.
For de fleste mennesker er dette en nesten umulig og uvirkelig tanke fordi vi har blitt lært til at vi har ingen kontroll over ytre situasjoner.
Din karriere, din økonomi, personene du kjenner er alle et speil på hva du tenker at din verdi i livet er.
Du kan ikke klandre noe eller noen for din situasjon, men egoet vil finne opp alle slags fantastiske historier for å unngå å komme inn til roten av dine indre sanne følelser og oppfatninger om deg selv. For å komme til kilden av disse uheldige tankene er det eneste du trenger å gjøre å skifte fokus. Ved å bli bevisst på tankene og forsøke å endre de selvpålagte negative tankene om deg selv.
Andre har klart det før deg. Det finnes eksempler på mennesker som har vert i de dypeste mørket, som har kommet seg ut av det. Kraften til forandring ligger inne i deg.


Loven om Årsak og Virkning


Du tiltrekker deg det du tror du er verdig til å motta. Vi legger skylden på utenforstående situasjoner at det var den og dens skyld at ting ble som de ble. Vi blir ofre, og gir fra oss kraft. Vi blir kraftløse.


Fokuser heller på å ta ansvar for eget liv. Når du tenker på hvordan du skulle ønske at livet ditt var, så kjenn på de glade følelsene dette gir deg og spinn videre på dem. Da vil du tiltrekke deg mennesker som er oppriktige og villige til å støtte deg videre i din utvikling.


Loven om Belønning


Dette er reaksjonen til universet når du har mestret den forrige loven om årsak og virkning. Den bringer tilbake det du har sendt ut.
Gjennom vår vibrering på en høyere frekvens vil du få tilbake belønninger som gaver, penger, møte med mennesker, kreativitet eller annet.
Vær takknemlig for de negative tankene, fordi de viser eksakt på hvilken skala du vibrerer på her og nå. Da kan du lettere se hvor du trenger en forandring.


Ikke fordøm, bare observer. Til slutt vil de negative tankene mykne og forløses fra den emosjonelle kroppen. All denne energien vil bli forløst slik at du kan bruke den til din fordel istedet for at den ligger undertrykt inne i deg og tiltrekke deg situasjoner som du ikke ønsker.


Loven om Tiltrekning


Den mest berømte loven i de tolv universelle lovene. Energi tiltrekker lik energi. Du kan ikke forandre verden, men du kan forandre din oppfatning om den. Føl, snakk og gjør som om du allerede har det du ønsker deg.


Loven om Evig Transmutasjon av Energi


All energi er i konstant forandring.


Høy frekvens og energi «spiser opp» lav frekvens og energi. Lær deg å følge strømmen i universet. Egoets behov for kontroll kan blokkere den frie flyten av positiv energi. Inntil du har total kontroll over sinnet (Mind over Matter) vil du tiltrekke alle slags situasjoner positive og negative.
Vær takknemlig for hva du har og gå fremover til tross for de negative manifisteringene du kanskje får. Prøv å se det positive i enhver situasjon. Tanker om velvære er alltid mye mer kraftfulle enn de negative tankene.


Loven om Relativitet


Alle mennesker møter utfordringer og vanskeligheter.
Vi møter disse utfordringene på forskjellig måte. Noen bukker under for presset mens andre lar det som er vanskelig bli ens største styrke.
Bruk vanskelighetene på en måte som er konstruktiv, der du tar ett og ett skritt videre. I virkeligheten er disse vanskelighetene en trening for sjelen.
Vi har glemt at vi har lyset i oss, fordi vi er for opptatt med uvesentlige ting, vi er bortskjemte og forventer at alt legges opp i hendene våre.
Eller vi lar oss forstyrre av nyheter som kun spiller på frykt og grusomheter og så mister vi fokuset bort fra oss selv og vår egen utvikling.
Vi har glemt at vi er en del av en høyere bevissthet og at vi har evnene i oss til å laste ned kunnskap og visdom fra kilden når som helst. Alt som trengs er bevissthet og trening.
Ta aldri en avgjørelse fra en følelse av frykt. Lytt heller til hjertet og legg merke til hvilke følelser avgjørelsen bringer opp.
Vær takknemlig for at du er unik. Husk at motgang er en mulighet til å se hva du ikke vil ha i livet ditt. Se på din nåværende situasjon for det den er. Se deg selv som en del av et større univers som mer enn gjerne hjelper deg. Men det er du som må åpne opp. Det er du som må gjøre jobben.


Loven om Polaritet


Alt i universet har sin egen motsetning. Vi kan snu og transformere negative tanker om til positive tanker.


Loven om Rytme


All vibrasjon har sin egen rytme. Meditasjon er en måte å komme i kontakt med din egen rytme.


Universet er uendelig og formløst. Vi mennesker klamrer oss til det vi har og det som alltid har vert fordi vi er redde for forandring. Det er en tid for å vokse og en tid for forandring. Man må slutte fred med hvor man er i dag, for å se veien videre. Hvis man motsetter seg forandring og kjemper imot, vil denne prossesen bare ta lenger tid. Prøv å flyte med.


Loven om Maskulin og Feminin


Alt har en feminin (Yin) og en maskulin (Yang) side.
Sammensmeltingen av disse to gir liv til all skapelse.
Alt trenger en periode med utvikling og rom til å vokse og gro før det når ett punkt av modenhet. Vi mennesker må balansere disse to inne i oss for å mestre oss selv. Dette er helt nødvendig for å nå våre mål. Utfordringen er å ikke bli utålmodig. Vi må ta en avgjørelse, være bestemt og ha tillitt for å komme dit vi vil.

kilder; Universe inside you

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *