The Lions Gate 8.8

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Litt om portalen, The Lions ? Gate

Den 8.8 møter Sola ?Sirius,? stjernen på himmelen som sies å være den spirituelle sola.

Denne Lys– Portalen sies å åpne seg  ca 26. juli hvert år og varer til ca 12. august. Mest innflytelse har den imidlertid 8.8. Tallet 8 er symbolet for evighet, siden 8 har ingen begynnelse og ingen slutt. 8 har også den samme formen som vårt DNA.

I det gamle Egypt markerte dette starten på et nytt år og ble sett på som en stor energetisk innflytelse og en aktivator. Orions Belte på himmelen, er i nøyaktig lik posisjon som pyramidene i Egypt og Sirius er tilsynelatende mye nærmere jorda enn vanlig.

 I Egypt, ble dette sett på som en tid med velstand og overflod . Det sies at dette høyfrekvente lyset aktiverer vårt DNA, sender høyere frekvenser til jorda slik at de som er klare for det, får økt bevissthet og åpning av det tredje øyet. Dette for å minne oss på at vi ikke er i universet, vi er universet. Dette kalles for Lions Gate fordi sola er i Løvens ♌ tegn. Løven styrer hjerte senteret i kroppen vår. Siden dette er kraftige oppvåknings-energier, kan du oppleve å bli trøtt, eller en følelse av utmattelse.

Det er en fin tid for å meditere og finne indre fred.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *