Pluto gjennom generasjoner

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598


Pluto gjennom generasjonene

I evolusjons-astrologi er Pluto er en viktig plassering i et horoskop for å kunne forstå seg selv, hvem du er, hvor du kommer fra og hva du skal lære i dette livet. Man ser på hvor du har Pluto i ditt fødselshoroskop og hvilke Pluto- generasjon du tilhører, begge disse vil gi deg et helhets perspektiv på hva som er meningen med ditt liv.


Løve generasjonen 1939-1957


Sola styrer arketypen Løven, som handler om kreativ selvrealisering og spørsmål som: hva er jeg født til å gjøre?

Ubevisst og bevisst har de følelsen av å ha et formål i livet, og en slags sikkerhetsorientering.

En trang til å oppfylle følelsen av å være født til å være stor, som kan manifistere seg på mange måter. I tidligere inkarnasjoner har mange hatt følelsen av å være stor, noen også levd som kongelige eller i en storhetstid. Man har kanskje fått gaver av overflod og luksus. Mange har denne erfaringen fra det tidligere livet, og i dette livet har de jobbet hardt og fast mot målet. Man har hatt en fast og stødig inntekt, kjøpt seg en stor bolig, båt og bil, uten at det har fylt det indre tomrommet.

Samtidig har denne generasjonen også opplevelser der man ikke fikk oppfylt dette begjæret og ønsker å befeste det i dette livet gjennom å ta igjen det tapte.
Hva slags sår skaper dette? Mange har foreldre som vokste opp i Pluto/ Kreps- generasjonen med kriger, sult og nød.

Man vokser opp med tanker som «jeg skal bli berømt», « jeg vil bruke min kreative kraft» osv, så starter vi på livet og vi får en vanlig jobb, man kommer hjem, setter maten på bordet, det er det som forventes av deg, men inni vil du gå ut å slå ut håret, dra til byen å utforske, oppleve ting. Det indre barnet ble ikke tilfredsstilt.

Hvis man opplever at foreldre stiller seg imot ens egne drømmer, skaper det traume fordi generasjonene er så forskjellig. Man drar med seg såret om å ikke få utløp for hvem man er.


Når man blir mer moden får man mulighet til å følge sine barnebarn. Mange er her for å heale Pluto i Skorpionen generasjonen 1988-1995 fordi de kom med en stort traume om å ikke få utløp for sitt indre barn som ikke ble anerkjent og sett, men heller ble avvist og slått ned på. Mange hadde ikke sin far tilstede i livet.
Pluto i Løven generasjonen har en mulighet til å hjelpe denne generasjonen fordi de vet hva det vil si. Dere har opplevd det selv. Men man må lære å gi slipp, når man kommer i moden alder. Man holder på drømmen, man får panikk, hva hendte med drømmen jeg hadde? drømmen min lever ikke lenger! Man kan faktisk havne i dyp depresjon. Men hvis man klarer å gi slipp, besitter du gaven av å gi det videre til neste generasjon.


Pluto i Jomfruen Generasjonen 1957-1972


Handler om å Forstå forholdet til deg selv og om Service til menneskeheten. Det essensielle her er å forstå sin indre psykologi. Vi skaper indre analyse av oss selv for å frigjøre oss fra grenser. Vi blir mer klar over hvem vi egentlig er. Man lærer at man ikke er perfekt og at man kan vokse mye ved å lære av andre mennesker.

Man er kommet til denne inkarnasjonen for å forstå seg selv på et dypt og psykologisk nivå. Man ser på universet og ser hvor små vi egentlig er, og gjennom dette forstår vi vår spiritualitet.


Man opplever kriser i livet for å erfare. Gjennom disse krisene forstår man mer og man leger seg selv.
Healing er et viktig aspekt for jomfruen, som også er gudinne perspektivet, med andre ord moren, det hellige. Man forstår seg selv ved å være en service til menneskeheten, healing gjennom å forstå sin uperfekthet. Det smertefulle ved dette er å se at vi ikke har behandlet planeten på en særlig snill og sunn måte.
Vi har skapt mat som ikke er sunn for oss og mat som ikke kroppen vår trenger. Noe ved deg forstår at man trenger alternativ medisin fordi mange har hatt negative opplevelser med kontroversiell medisin. Det som er sunt for oss, versus det som er usunt. Man trives best med sunne omgivelser. Blir ofte født med en oppfatning av at det er noe galt med deg, er ofte overdrevent selvkritisk. Har hatt mange tidligere inkarnasjoner med opplevelse av fordømmelse, mistro og svik. Man har erfart sjamanisme, mange har vært healere, naturmedisinere etc.
Har erfaring med å måtte adlyde autoritetene i religiøse institusjoner, der fokuset var på at gud eksisterer utenfor oss selv, utilstrekkeligheten er nedarvet inne i oss. For å komme til himmelen, måtte man bli tilgitt sine synder osv. Et behov for å forplikte seg til egen spiritualitet men samtidig se at det er så mye svik i verden. Mange vokste opp under vietnam krigen, hadde trusselen om atomkrig og opplevde cuba massakeren og man spurte seg, hvordan kan en gud tillate dette, som elsker oss så høyt.

Mange vendte seg bort fra det spirituelle, alt som hadde med åndelighet å gjøre, mens det er egentlig det motsatte av det vi trenger. Gjennom kriser og vanskelige perioder finner man til slutt tilbake til sitt spirituelle selv. Man finner at den egentlige guden er inne i oss selv og at bare vi selv, kan være kilden til forandringene i verden.


Pluto i Skorpionen generasjonen 1988-1995


Du kommer hit for å konfrontere din sanne natur, til å forstå at dine indre grenser eksisterer og konfronterer dem. Man forstår seg selv på et dypere nivå.
På et sjelelig nivå valgte denne gruppen å komme til jorda for å finne kraften og tryggheten inne i oss selv uavhengig av om man opplever tap, blir forlatt, blir bedratt osv.

Man ser også hvordan livet kan ta brå vendinger og gå fra glede til bunnløs sorg fra ett minutt til ett annet for eksempel katastrofer som 9/11 etc. Det gjentagende spørsmålet er hvorfor? Hvorfor er jeg her? Hva er det meningen at jeg skal lære? Man søker etter å finne svar. Dette for å lære at sikkerhet kan man finne bare inne i seg selv.

Man stiller spørsmålet om hvorfor er jeg her i dette livet.

Fra tidligere liv har man holdt så fast i det å være trygg og forutsigbar at nå skal man erfare hva man kan få til, inni seg selv. Hvordan lærer jeg å gi slipp og dele.

Gjennom tap lærer man hva den sanne meningen med livet er, som ikke er å holde fast i det fysiske men å la det utvikles gjennom det fysiske. Samtidig bærer mange en frykt for å la seg utvide i det spirituelle.

Denne generasjonen er superintelligent. De føler en slags indre rå kraft.
De søker sin kraft, det å finne en vei og fokusere intenst på den. Man åpner opp dørene til psyken, svømmer rundt og dykker inn for å se hva som skjuler seg under overflaten.

Det er svart/ hvitt, enten/ eller når man kommer til kjernen i dette. Man føler seg kanskje svekket i denne prosessen men ønsket er å føle seg sterk. Men når man leter etter kraften utenfor seg selv vil man ikke finne det man leter etter. Tidlig i livet opplever man svik ved at mor bedro far, far var fraværende, en følelse av tap, bedrag, forlatthet.


Det denne generasjonen skal lære er å finne troen på seg selv. En indre selvanalyse som fører til at man stoler på seg selv. Kraften kommer innenfra. Du er kilden til å skape dette. Over en tidsperiode klarer du å sette ned støttepilarer/bjelker. En etter en.

Etter hvert klarer man å bygge den konkrete veien å gå. Man finner at opplevelsene av tap, bedrag osv stammer ikke bare fra dette livet men også fra tidligere liv. Man klarer å bygge et godt fundament under seg sånn at man slipper følelsen av at teppet blir dratt vekk under en.

Kilder; Raising Vibration

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *