Nymåne i Vannmannen februar 2021

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

11. Februar nymåne i Vannmannen. Alle nymåner er tiden for å plante det du vil skal gro. Ved denne nymånen kanskje spesielt fordi Jupiter er i konjuksjon med Venus. Dette sies å være en lykkeposisjon. Det store temaet imidlertid denne og neste måned er det gamle (Kontroll) kontra det nye (Frihet). Saturn versus Uranus.  

Saturn vil holde igjen, vil ha alt som det har vært mens frihetselskende Uranus vil frigjøres fra det gamle. Folk har ikke lett for å se en annens perspektiv, tviholder på sin egen overbevisning og ønsker ikke se en annen side. 

 Dette har vi sett og vil komme til å se i tiden fremover. Vi skal absolutt sette ned foten av og til når det føles riktig, men prøv å se på det som utspiller seg fra et ørne-perspektiv, ikke la deg trekkes inn i dramaer som tapper energien din (f.eks på sosiale media). Når du forer frykten, negativiteten og sinne som utspiller seg der, så forer du det kollektive med dette, slik at du skaper mer av det.  

Behold frekvensen din høy, fordi dette hjelper både deg selv og menneskeheten. 

Vi har hele 6 planeter i Vannmannen. Det massive stelliumet (mange planeter i samme hus) i Vannmannen har vi ikke hatt siden februar 1962. For å forstå tiden vi er i nå det nyttig å gå tilbake i tid for å se hva som skjedde sist gang planetene var i samme posisjon.  

Så hva kan vi lære av det som skjedde i februar 1962, dette var begynnelsen på hippietida, mennesker samlet seg i grupper for å være sammen, en energi av fred og kjærlighet, folk ville hjelpe hverandre, bygge samfunn, dyrke sin egen mat osv. Det var også en del protester mot krig, atombomben og demonstrasjoner for menneskerettigheter og et mer likeverdig samfunn. Dette er det arketypen Vannmannen står for. Frøet som ble plantet den gangen, er nå i ferd med å blomstre. 

JFK var president og talte til folket om å gjøre slutt på fattigdom, mer velferd for alle, redusere ulikheter osv. Den gang som nå ser vi at det gode, den høyere vibrasjonen forsøkes kneblet, trykket ned og skjules. En tankevekker er at ett samfunn som har blitt bygget på penger og makt der de rike blir rikere, har ingenting å tjene på ett samfunn der menneskene tar tilbake styringen. Men menneskeheten går nå igjennom et stort bevissthetsskifte og vi kan oppleve et stort sprang i måten vi oppfatter verden på.  

Uranus styrer Vannmannen og Uranus knyttes til verdensrommet, teknologi, datamaskiner, astronauter og shciens fiksjon og også magnetisme og elektrisitet. Mange har opplevd risting og uro i kroppen. Dette er fordi vi kjenner skiftningene fysisk, hele vårt DNA forandres og som tidligere nevnt, det er masse lys som sendes mot jorda. Første mann i rommet som gikk i bane rundt jorda, John Glenn skjedde også i februar 1962. Vi så jorda på en annen måte enn før. Et stort paradigme-skifte på den tiden. 

På samme måte vil vi oppleve dette som et stort paradigmeskifte i vår tid. Nå får vi også ekstra hjelp fra Uranus som som står for alt det nye som strømmer mot oss.

Til slutt, Uranus er en høyere vibrasjon av Merkur. Merkur er tanker, hvordan vi kommuniserer. Vi vil se at telepati, at vi mottar/senser kommunikasjon uten å verbalt uttrykke det vil komme mer fram blant mennesker, samt at man laster ned informasjon fra universet angående kunnskap og læring uten at man leser bøker eller søker opp på internett. Sitat fra wikipedia; » I antroposofien og teosofien kalles det Akashic Records. Dette er kunnskap som vi bare vet instinktivt og som finnes som et kompendium av alle universelle hendelser, tanker, ord, følelser som noensinne har skjedd i fortiden, nåtiden eller framtiden i alle enheter og livsformer»

Leonardo Davinci og Nicola Tesla er blant de som man tror hadde kontakt med The Akashic Records fordi de tegnet perfekte maskiner og malerier selv om de ikke hadde lært det noe sted. 

Inspirasjon og kilder;

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *