Månen i Vektens Tegn/Stjernetegnet Vekten

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

 ♎ 

The band of peace er et område i Egypt der pyramidene i Giza er. Ifølge filmen “The Pyramid Code” (YouTube) ligger disse pyramidene eksakt på jordens midterste punkt (balansepunkt) og dette punktet er på lik linje med Orions Belte på himmelen. Stjernetegnet Vekten knyttes også til dette stedet fordi de har funnet hieroglyfer med Vektens symbol der.  

Vekten symboliseres av vektskålene. Vekten er et lufttegn og har alltid blitt forbundet med balanse, rettferdighet og fred. Luft er våre tanker (Vekten, Vannmannen og Tvillingen) Vekten er også tegnet som styrer alle parforhold, og vårt forhold til alle mennesker-enten det er familie, venner eller på arbeidsplassen. Vekten styrer det 7.huset i zodiaken og kroppsdelen som knyttes til dette tegnet er nyrene. 

Vekten er det eneste symbolet i dyrekretsen som ikke illustreres av et dyr eller et menneske. 

Når månen er i Vekten er det en bra tid for å finne ut hvor livet er i balanse eller ikke er det. Skap balanse innenfra for å få balanse rundt deg. Hvis du for eksempel har en jobb der du arbeider mye alene da møter du kanskje gamle venner for å diskutere intressante tema. 

 Har du derimot en jobb der du er i mye kontakt med mennesker vil du kanskje stenge verden ute, krype opp i sofaen med en god bok- for å roe ned å koble ut hjernen.  

Ingenting er skadelig så lenge du skaper en balanse. Det er når man overdriver ting i den ene eller andre retningen at ting blir skadelig. Dette er det månen i vekten minner oss om. Jo mindre balansert, jo mer kan Vektmånen skape kaos i tanke og handling.  

For å skape balanse i oss selv, må vi finne balanse i livet generelt. Det er en fin tid for forståelse, siden dette er første skritt på veien til likevekt. 

All forandring starter med en bevissthet som kommer innenfra. Vi identifiserer et mønster som ikke tjener oss lenger slik at vi kan ta pro-aktive skritt for å endre det i stedet for å fortsette å kjempe imot, noe som igjen kan ødelegge vår psyke og forholdet til de rundt oss. 

Når man bruker energien på en høyere frekvens; 

-Finne balanse, hjelpe andre med å finne balanse 

-Evne til å forstå andre, sette seg inn i andres problem 

Når man bruker energien på en lav frekvens; 

-Manipulerer andre med ord, fortelle løgner 

-Lat og u-intressert. Engasjerer seg ikke i andre 

-Overfladisk 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *