Månen i Tyrens/Stjernetegnet Tyren

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Månen i Tyren ♉ 

Etter full fart forover i Væren går månen over i Tyrens tegn. 

Når månen er i Tyren roer vi betraktelig ned. Her har vi et fast jordtegn. Det er en fin tid for å jorde seg, kanskje luke i hagen, gjøre noe med hendene, gjøre yoga på stranden, lese en bok. Vær snill mot kroppen og gi deg selv litt egentid.

Vi vil kanskje sitte i vår egen stue i våre solide møbler og spise biff og drikke rødvin.  Man kommer tilbake i kroppen for å løse opp stress. 

Gjør noe hyggelig for ditt indre barn. 

Vi er ikke spedbarn lenger som i Væren. Nå er vi kommet til det lille barnet som kan reise seg opp å gå. 

Besøk bondens marked, ro ned sansene med et boblebad. 

Vi føler oss kanskje tyngre og langsommere enn normalt fordi Tyren er et jordtegn. Du oppdager at du får gjort mer ved å roe ned, i stedet for å tvinge igjennom.  Dette er ikke dagene da du skal prøve å få gjort ting i en fart. 

Tyren styres av Venus. Har forbindelse med sansene, fysisk berøring og det som føles solid og tåler tidens tann. Hvordan kan jeg være ressurssterk med det jeg allerede har?

Tyren styrer halsen, nakken, leveren, galleblæren og lillehjernen og er det andre tegnet i Zodiaken

Når man bruker energien positivt på en høyere frekvens; 

-Aksepterer at ting er som de er her og nå 

-Vise at man støtter/bryr seg om de rundt oss med fysisk berøring 

Når man bruker energien negativt på en lav frekvens; 

-Overdrevent eiesyk 

-Overdrevent materialistisk og maktsyk 

-Følelsesmessig “forstoppet” 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *