Månen i Skorpionens tegn/Stjernetegnet Skorpionen

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Det er en nyttig ferdighet å kunne lese folk nøyaktig, noe månen i Skorpionen hjelper oss med siden Skorpionen er et av de mest synske tegnene.

Denne evnen kan være en velsignelse eller en forbannelse, avhengig av om vi bruker den bevisst eller ubevisst. Skorpionen gir oss sannhetens gave, noe som betyr å se hele bildet. Ikke bare det vi ønsker å se, men også vår skyggeside.

Skyggearbeid er det vi må igjennom for å heles som mennesker. Der det finnes lys, finnes også mørke. Kunsten er å se at begge deler eksisterer samtidig, vi må bare bli bevisst på det og mate det som tjener oss best. Vi kan velge å fokusere på menneskets høyere selv som styres av kjærlighet eller vi kan fokusere på det lavere selvet, som styres av frykt.

Når månen går igjennom Skorpionens tegn hjelper den oss til å se hva som driver oss og hvorfor vi handler som vi gjør. Skorpionen bringer transformasjon gjennom intense følelsesmessige opplevelser.

 Inkludert handlinger som holder andre i “stroppen” fordi vi undergraver den bevisste hensikten bak. Adferd som vi ikke er helt klar over, samt hvilken innvirkning dette kan ha på andre. 

 Vi gjør det alle sammen, men jo mer vi blir klar over at vi gjør det, jo mindre får vi lyst til å bruke taktikken, fordi vi tar hundre prosent ansvar for oss selv og våre handlinger. Det er slik vi skaper en mer bevisst og fredelig verden. 

Når vi bruker denne energien på en lav frekvens, f.eks når vi handler passiv- aggressivt, er det et uttrykk for fiendtlighet, for eksempel ved å være sarkastisk, utsette ting, fortelle fiendtlige vitser, vise harme eller å gjentatt unnlate å utføre etterspurte oppgaver som man er ansvarlig for. 

Passiv-aggresjon er et ganske destruktivt adferdsmønster som kan ses på som en form for følelsesmessig misbruk som tar bort tillitten mellom mennesker. Man skaper en negativ energi. En som er passiv-aggressiv viser kanskje ikke at de er sinte. De kan fremstå som enige, høflige og velmenende, men manipulasjon kan ligge rett under overflaten. Derfor blir dette også knyttet til Skorpionens tegn som alltid graver dypt for å finne sannheten. 

Man føler kanskje mer dragning mot åndelige spørsmål, man får kanskje noen a-ha opplevelser og sexlivet får kanskje en oppsving når månen går gjennom skorpionens tegn. 

Dette er en fin tid for å etterforske, finne årsaken til, eller gjøre opp regnskap siden Skorpionen styrer det 8. huset i zodiaken som handler om andres penger, sex og død. Skorpionen styrer kroppens forplantningsorganer.

Ro ned nervene når månen er i et følelsestegnet skorpionen. Gi deg selv et varmt bad eller bad i sjøen.   

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *