Månen i Løven/Stjernetegnet Løven

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Når Månen beveger seg fra Krepsen og over i Løven vil du sannsynligvis føle et skifte fra tryggheten i hjemmet og til ønsket om å se andre, besøke et kjøpesenter eller byen. 

  Hvis du har tilbrakt de siste to dagene i skjul under Krepse-skallet, vil Løve-følelsen av optimisme og tapperhet vær en kjærkommen lettelse! 

Løve-månen oppfordrer oss til å være STOR. Stort hår, store gester og stort selvuttrykk. 

Så hvis menneskene rundt deg synes du er litt for mye, så oppsøk selskap med de som oppfordrer deg til å skinne, le høyt og leve stort! 

Husk, du kan overskride budsjettet under en Løvemåne, siden «the sky is the limit» til kredittkortet ditt akkurat nå!

Sørg for å gi andre kompliment, å du vil ganske sikkert motta smil hele dagen.  

Med månen i løven utfordres vi til å følge hjertet i hvert eneste øyeblikk hvis du vil kjenne at du ekspanderer, kjenne på lykkefølelse og at du lever livet i takt med din egen rytme. 

 I vår moderne kultur blir dette sett på som en tåpelig måte å leve på. Vi blir hele tiden bedt om å ta trygge valg, men hvis vi ser på den nåværende tilstanden i verden kan man lure på hva som er begrenset tenking.  

Høyt antall hjerteinfarkt og hjertesykdom indikerer kanskje det høye antallet mennesker som strider imot det som hjertet ønsker. 

Løven styrer hjertet og hjertechakraet og er det sentrale punktet i vårt energifelt. Det knyttes til det 5.huset i zodiaken. 

Når vi bruker energien positivt, på en høy frekvens; 

 Vi er sentrert i vår sanne essens, vår indre kraft, vi føler at det er den eneste måten å leve og følge vår vei med hjertet. Vi vet at alle mennesker er likeverdige. Vi trenger ikke se opp til noen og vi trenger ikke se ned på noen. Vi stoler på at selv når det ikke gir mening for sinnet eller sinnene til de rundt oss, så er vi på vei dit vi er ment å gå. 

Når vi bruker energien negativt, på en lav frekvens; 

Hjerteløs, selv-sentrert på en negativ måte. Uten tanke for andre. Styres kun av egoet og har store tanker om seg selv. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *