Månen i Krepsen/Stjernetegnet Krepsen

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Du føler deg kanskje en smule sprø, innadvendt eller humørsyk når månen går gjennom stjernetegnet Krepsen uavhengig av hva slags tegn du er født i, men enda sterkere hvis stjernetegnet ditt er Krepsen.
Ikke planlegg aktiviteter utenfor hjemmet når månen er i Krepsen. Dette er tiden for å krype under kosepleddet i sofaen, se en romantisk komedie, plante i hagen, pusle med hjem-innredning eller lage hjemmelaget mat.

Stjernebildet til Krepsen er en krabbe, som er hard utenpå men myk inni. Noe som minner oss på at vi kanskje skal beskytte det innerste i oss og ikke dele alt med alle.

Krepsen styrer kroppdelene: Bryster, mage, milten og det elastiske vevet i kroppen og er det fjerde tegnet i zodiaken.

Når månen er i siste kvartal og på vei til å gå over i løven kan vi føle at energien er lav, så ta deg litt ekstra tid til selv-pleie.

Dette er tegnet for hjemmet, mødre, bestemødre, omsorg og omsorgsarbeid. De som får oss til å føle oss sett, hørt, akseptert og forstått slik at vi kan uttrykke våre følelser. Jo mer vi føler at vi blir elsket og verdsatt for den vi er, jo mer trives vi som mennesker.

Jo mer av disse kvalitetene vi har i våres liv jo mer balansert og rolig kan vi forholde oss til andres berg og dal baner med tålmodighet og forståelse. Dette kan kanskje være egenskaper som undervurderes og ikke blir satt nok pris på fordi dette er noe som ikke kan veies og måles.
Krepsen styrer også nabolaget og grunnmuren i livet vårt samt den dype følelsen av tilhørighet.

Krepsen er et tegn som knyttes til refleksjon, følelser og emosjoner.

Jo mer vi er i kontakt med den indre arketypiske mor/omsorgspersonen i oss, jo mer føler vi kanskje et ansvar for alle verdens barn og føler bekymring og omsorg for dem.

Når man bruker energien positivt på en høyere frekvens;

-Omtanke for andre

-Elsker ubetinget

Når man bruker energien negativt på en lav frekvens;

-Overdrevent humørsyk uten omtanke for andre

-Lar seg rive med av andre, lett å lede inn i en kriminell bane hvis man ikke har utviklet sitt høyere selv. Viktig med gode, sunne venner/omgivelser i ung alder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *