Månen i Jomfruen/Stjernetegnet Jomfruen

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Dette er tiden for å finne feil, lage en liste over hva som bør gjøres, i et spesielt prosjekt eller generelt. Jordtegnet Jomfruen hjelper oss med å samle inn detaljer som vi trenger til en ide’ eller en visjon og skape den i denne tredimensjonale verden. 

Jomfruen hjelper oss med realiteten i en praktisk situasjon, så hvis du har vert opptatt av å kun se det store bildet så hjelper jomfruen oss med å se det vi har oversett hvis vi ønsker ett godt resultat. 

Gjør noe som er bra for din egen helse når månen er i Jomfruen. Enten det er å lage kyllingsuppe eller gjøre halvparten av det som står på lista over det du har planlagt å gjøre.

Kroppen er vårt tempel og det er vårt ansvar å vedlikeholde den. I vår ungdoms-orienterte verden er fokuset på å holde oss unge lengst mulig. Det som virkelig holder oss unge er å holde på med det som gir en mening for oss. Det som får vår indre flamme til å brenne.

Hvis vårt indre lys slukner, vil aldringsprosessen gå mye fortere. Så, når månen går gjennom Jomfruens tegn, spør deg selv, hva er det som får mitt indre lys til å skinne. Spør deg selv hvert år, er jeg der jeg vil være? Fordi dette er ikke et spørsmål som man stiller seg selv en gang, men mange ganger i løpet av livet.

Jomfruen er tegnet for system, rutiner og analyse så det er en fin tid for å skape gode rutiner hjemme eller på jobb for eksempel ved å gjøre hverdagen mer effektiv. Jomfruen hjelper oss å se hva som ikke fungerer. Utfordringen er å ikke kritisere eller klage men heller integrere en mer funksjonell måte å gjøre ting på. 

Jomfruen knyttes til det 6.huset i zodiaken som har med jobb, yte service til andre og vår personlige helse å gjøre.  Styrer mage og fordøyelsessystemet i kroppen.

Å bruke denne energien på en positiv måte;

Yoga, trening, hjelpe andre til å hjelpe seg selv, ubetinget kjærlighet

Å bruke energien på en lavere frekvens;

Kritikk for kritikkens skyld, skeptisisme, rigid, holde fast i situasjoner/personer som har utspilt sin rolle i livet ditt. Dette kan påvirke deg og din helse negativt både fysisk, psykisk, mentalt og følelsesmessig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *