Månen i Vannmannen/Stjernetegnet Vannmannen

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Vannmannens tidsalder handler om å tjene det større gode for å skape en bedre fremtid. Det er en fin tid for å meditere, så hvis du ikke er vant med det, kan du rett og slett sitte i fred og ro, se en oppløftende film, høre på musikk og konsentrere deg om øyeblikket akkurat nå.

 Gå en tur. Legg merke til lydene rundt deg slik som fuglesang, dufter, farge og kulørene rundt deg, og også det du kan observere inni deg selv. Hvordan har kroppen din det, er du stiv, hvordan puster du- og ikke prøv å motsette deg noe, bare pust inn til hjertesenteret med en intensjon om å akseptere alt som er, slik det er. Dette er Zen. Denne type meditasjon er fin for de som har ett aktivt sinn.

Vannmannen er et fredelig tegn men styres av Uranus så forvent utradisjonelle valg og uventede, noen ganger merkelige utbrudd. Dette er fordi Uranus (som vil ha forandring, fort og uventet) får fram denne siden. Uranus styrer også alt teknisk. Data, strøm og så videre, så mennesker født i Vannmannens tegn har ofte en forkjærlighet for dette.

De er individualister, åpent innstilt men vil heller analysere på et mentalt plan enn å prate om følelser. De har kanskje et stort nettverk, men få nære venner.

Vannmannen styrer det 11. huset i zodiaken som knyttes til sosiale relasjoner, venner, foreninger, organisasjoner og politikk.

Vannmannen er et fast maskulint lufttegn, Styrer kroppsdel: Anklene og blodsirkulasjonen.

Når månen er i Vannmannen – kan vi frigjøre oss.

Så hvis du har følt deg nedtrykt på noen måte, spesielt når månen gikk gjennom Steinbukken (som ikke liker forandring og som tviholder på status quo)… er dette tiden å sette seg selv fri!

Vannbæreren, symbolet som representerer Vannmannen, en som bærer og vokter kilden til livet selv og som viser oss det store bildet.

Dette hjelper oss med å ikke bli fanget i å bruke energi på små krangler, men heller opprettholder det større perspektivet og styrer oss i retning våre langsiktige mål.

Jo større visjon, jo større motivasjon.

Positive sider på en høy frekvens;

Ser at vi er enkeltindivider men samtidig at alt henger sammen. Gode gjerninger gir positive ringvirkninger. Gjøre noe for menneskehetens beste.

Negative sider på en lav frekvens;

Holde fast i det som er uten evne til å følge livets naturlige skiftninger.

Fastlåste tenkemåter. Redd for å skille seg ut på grunn av forventninger fra gruppen de har tilknytning til.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *