Månen i Væren/Stjernetegnet Væren

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Når månen er i Væren ♈ kan vi kanskje se følgende tendenser i oss selv eller i andre. 

Det går en kule varmt og man må telle til ti før man reagerer. Dette er fordi Væren styres av Mars og Mars er krigerplaneten. Det er den som får oss framover og gir oss energi hvis vi bruker den på en konstruktiv måte.  

Hvis ikke, kan det lett gå ut over andre uskyldige personer. Du sier ting, eller handler i sinne, ting du egentlig ikke mener, og angrer som en hund senere (når du får tenkt deg om) 

Du ønsker kanskje å skrike med utestemmen, forlange og formane. Det kan være lurt å spørre seg; er det en smartere måte å agere, for å nå mitt mål? 

Væren er det første tegnet i Zodiaken. Det står for fødsel, hodet, spedbarnet, begynnelsen på våren. Jeg vil ha, og jeg vil ha det NÅ.  

Væren styrer hodet, ansikt til lavere kjeve, ryggmargen, sensoriske nerver,

Når man bruker energien positivt på en høyere frekvens; 

-Bruker man energien til å være fokusert for å nå dine personlige mål 

-til å få gjort det du har utsatt 

Når man bruker energien negativt på en lav frekvens; 

-Bruker man sinne til å manipulere 

-Man motsetter seg å utvide perspektivet og vil ikke se en sak fra flere sider 

I Zodiaken er det tegnet som er i opposisjon man kan lære mest av fordi det har det den andre mangler. I Værens tilfelle Vekten og vise versa.  

 Lær å balansere følelser, dine handlinger, spiritualitet, trening stort sett alt i livet trenger balanse for å være sunt. Kanskje du trenger å lette trykket ved å gråte en skvett. Som regn renser forurensing, renser tårer våre emosjoner. 

Ligger det noe annet bak sinnet du føler? Ofte unngår vi å vise følelser fordi vi ikke vil vise sårbarhet. Kanskje man banner mer enn vanlig eller man oppfører seg uhøflig.  

Det er som å være den lille gutten/jenta som ikke vil innrømme at han/hun ikke alltid er en superhelt. 

Husk at dette er den gamle måten å reagere på som er mer ødeleggende enn oppbyggende. 

 Nå er det på tide å reagere utfra den voksne, modne personen.  

Gjøre ting på en måte som viser hva dine sanne verdier er. Overvinne de som er ute etter å trykke deg ned, presse sine meninger og formaninger nedover deg, uten å ta hensyn til dine behov.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *