Månen i Steinbukken/Stjernetegnet Steinbukken

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Element: Jord. Fast, utholdene, tålmodig, stabil, feminin, ledende.

Det tiende huset i zodiaken som styrer mål i livet, karriere eller i privat sammenheng. Når månen er i Steinbukken får vi et ekstra push for å komme i gang. Fjellgeita får oss videre.

Du føler deg kanskje mer alvorlig, med mindre tid til det som ikke virker produktivt.

Dette er fordi Steinbukken styres av Saturn, planeten som krever at vi tar ansvar for det som skjer i vår fysiske verden. Så du kan føle at du ikke har tid til å ha det gøy før du har adressert en presserende forpliktelse.

På samme måte, hvis du har utsatt å håndtere noe som er ditt ansvar, kan Saturn godt konfrontere deg med en katalysator, for eksempel en ekstern myndighet som krever at du tar grep for å unngå alvorligere konsekvenser. Steinbukktransitter bringer opp problemer knyttet til far. Ikke bare vår egen far eller rolle som far men også vår indre far.

For eksempel vår mulighet til selvdisiplin, følge opp oppgaver, være ansvarlig for våre oppgaver, sørge for våre behov, beskytte oss selv og de nærmeste rundt oss. Med Pluto også i Steinbukken blir vi kanskje oppmerksomme på hemmelighetene vår far hadde og den følelsesmessige prisen vi har betalt med en «hold det innen familien» tenkemåte.

Til syvende og sist oppfordrer vi til en kultur av hemmeligheter hvis vi er redde for at våre svakheter og uperfektheter blir eksponert. Da skaper vi kanskje problemet bare større.

Steinbukken er et alvorlig tegn, så hvis folk virker grinete eller strenge, ikke ta det personlig, de føler bare effekten av månen og synes det er vanskelig å smile.

Hvis du vil få ting gjort rundt huset, er det en perfekt dag for å grave, fikse eller bygge. Du vil sannsynligvis få gjort mye.

Det er en flott tid for å diskutere måter å spare penger på, lage en plan for et fremtidig mål eller en ny renovering.

«Slow and steady» er tingen. Ta ofte pauser og tenk på ryggen, (Steinbukken styrer skjelettet i kroppen) så du ikke ender opp sengeliggende.

Kroppsdeler: Steinbukken styrer korsbenet, knær, bein i kroppen, albumin (en enkel form for protein som er løselig i vann og som koagulerer ved varme, finnes i eggehvite, melk og blodserum.)

Positive sider, når man vibrerer på en høyere frekvens;

Utholdende, får ting gjort på en rolig og bestemt måte. En evigvarende kjærlighet og brennende hjerte for de man elsker.

Negative sider på en lavere frekvens;

Sur, grinete, sta, uten vilje til forandring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *