Månen i Skytten/Stjernetegnet Skytten

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Du vil kanskje være mer innstilt på å si sannheten når månen er i Skytten.

Så prøv å ta en pause før du snakker for å vurdere hvordan det blir mottatt, slik at du kan kommunisere sannheten med takt og følsomhet. Sannheten har evnen til å både helbrede og såre når den gjennomborer både illusjoner og selvbedrag. Til slutt kan vi komme til bunns av det som er problemet selv om det treffer vår sårbarhet.

Skytten styres av den største planeten i solsystemet, Jupiter.  Styrer det niende huset i zodiaken som knyttes til reiser, utlandet, høyere utdannelse og kunnskap, fremmede kulturer, visdom, rettferdighet og moral. Kroppsdeler: lårbein og lårmuskel.

Jupiter styrer overflod og lykke og det sies at Jupiter utvider alt den kommer i kontakt med.

Symbolet til Skytten er kentauren, halvt menneske, halvt dyr. “Den sårede healeren” 

Vi spiller alle roller som offer, gjerningsmann eller healer. Jo mer vi forstår vårt eget indre sår, jo mindre sårer vi andre (bevisst eller ubevisst). De som er fanget og oppslukt i sin egen smerte  blir blind for smerten de kanskje påfører andre. 

Når vi tar ansvar for å lege oss selv blir vi en vismann for andre i stedet for å klandre alle andre for våre problemer.  

Skytten er et bevegelig tegn som gjenkjenner når det er på tide med forandring og ta livet vårt til ett nytt nivå. Dette er grunnen til at de som er født under dette tegnet ofte elsker å reise. De liker følelsen av  å bevege seg i hvilken retning de vil og føler at de trenger. 

Når vi føler at vi har fri vilje (selv om vi er lojalt forpliktet) jo mer handler vi fra et sted uten frykt, men heller utfra kjærlighet og tillitt. Skytten lærer oss at det er fullt mulig med begge deler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *