Indigo/barn/voksen

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Bakgrunn
Verden har alltid vert og vil alltid være i konstant utvikling. Mennesket forandres. Vi går nå fra de mørke årene(the dark ages) til de gyldne årene (the golden ages). I astrologien går vi fra Fiskenes tidsalder over i Vannmannens tidsalder.


I de mørke årene mistet vi integritet, vi tok bare hensyn til det fysiske, det vi kunne ta på, måle og veie. Vi ble veldig venstre hjerne dominert. Vi kan se at de mørke årene kjennetegnes av uærlighet, konkurranse og troen på grådighet (det er ikke nok til alle, derfor må jeg ta det jeg kan). At man må konkurrere, kjempe seg fram for å føle seg bra nok.


Vi er nå inne i et skifte til de gyldne årene der vi skal vibrere høyere, lære åndelighet, at vi er spirituelle vesener. At vi er mer enn bare kroppen, lære psykisk og fysisk healing osv.

I denne nye tiden blir det født såkalte Indigo barn, også kalt høysensitive barn. Noen mener disse barna ble født i 1979 og fremover, mens andre mener 1995 og fremover. Sannheten er at det er blitt født Indigoer til alle tider men flere har valgt å komme til jorden nå, for å hjelpe menneskeheten med vår transformasjon til høyere bevissthet.

Et tidlig eksempel på et Indigo barn er Jeanne d’Ark, som ble satt til å lede Frankriket bare seksten år gammel. Hun så engler og forutså utfallet av krigen mot England.


Kjennetegn
Det som kjennetegner en Indigo er fravær av respekt for mennesker som ikke respekterer seg selv.( Indigoer blir ofte feildiagnostisert med AdHd). Alt som teller for en Indigo er at personen har et hjerte og integritet. De kjenner instinktivt om personen er ekte eller ikke. De bryr seg ikke om lekre biler, fet bankkonto og luksus-hus, hvis ikke personen har ekte verdier og er ærlig.


Det eneste som teller er sannheten, være ærlig mot seg selv og andre og å leve som man lærer. Disse barna (og voksne) er ekstremt sensitive med en kriger-personlighet.

Mange ser engler og ånder, noe som kan virke skremmende og føre til insomnia. De klarer ikke å stenge av følelser (med mindre de ikke misbruker alkohol, medisiner eller andre rusmidler) og de finner seg ikke i å lære noe som de ikke ser nytten av.


Indigo mennesker har en innebygget sannhetsdetektor. De vet når noen snakker sant, når noen forsøker å manipulere dem, baktaler andre eller lyver. De vet at myndighetene ikke snakker sant, at nyhetene er falske osv.

De er sinte på fraværet av integritet, på krig, hvordan barn og mennesker blir behandlet. De er besluttsomme og sier «dette er ikke riktig» og «dette vil jeg gjøre noe med».

De lærer oss at man må være på bølgelengde med våre telepatiske og psykiske evner, å stole på disse i stedet for å si «det er kanskje ikke riktig» «jeg tar nok feil» osv. At vi kan velge kjærlighet i stedet for frykt. En Indigo vet at «det er ikke nok til alle»- tenking kommer fra fryktbaserte tanker, at man skal jobbe med det som er ment for deg og som ligger ditt hjerte nærmest.


For en Indigo er det viktig å ikke bli selvdestruktiv på grunn av sinnet, som ikke egentlig er rettet mot noen person, men mot samfunnet i sin helhet. Karate, kung fu, thai chi kan være fine treningsformer fordi man lærer å kanalisere sinne-energien å få det ut på en sunn og trygg måte. Mange har en hang etter junkfood som igjen er avhengighetsskapende pga sitt høye fettinnhold, dessuten fører det til at en lekker magnesium ut av kroppen (magnesium er viktig for blant annet nervesystemet) det er derfor viktig å ha et kosthold med mye grønnsaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *