Alt er energi

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/5/a/9/etopentsinn.no/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

La oss gå ut i fra at alt er energi.

 At Sinnet styrer materien. At bevisstheten skaper vår virkelighet.

La oss si at det  finnes mennesker som vet hvordan man bruker sinnet på en måte som vitenskapen ikke fullt ut forstår. For eksempel mennesker som kan kjenne energien av ett annet menneske lenge før de ser personen i fysisk form.

 

Når noen dør mister kroppen sin masse øyeblikkelig. Er dette tapet av masse vår ånd/spirit som forlater kroppen?

Dette er ikke noe abrakadabra- men en forståelse av hvordan sinnet påvirker kroppen. Hvordan får sinnet vårt verden til å gå rundt?

For eksempel hvis vi opplever traume, vil neuronene i kroppen automatisk koble dette traume til hendelsen. Dvs lukten, smaken og lyden fra dette traumet er koblet sammen med denne hendelsen.

Hat er ikke en følelse men en energi. Kjærlighet er ikke en følelse, men en energi.

Når noen sender deg hat er det en projisering av hat mot deg, på samme måte projiserer noen kjærlighet og glede.

Vi kan bli avhengige av en energi på et cellulært nivå, positivt eller negativt. Hvis det er en negativ ting så skaper vi dermed mer av det negative i framtidige hendelser. Det samme gjentar seg igjen og igjen i en evigvarende karmisk spiral. Vi kan få kronisk depresjon, dårlig helse til ett punkt der kroppen bryter seg selv ned.

 Den negative energien er stagnert og lukket inne. For hvor lenge er opp til hvert enkelt individ fordi det er alltid du som bestemmer om du vil bli værende i en situasjon (med giftige mennesker, alkoholisme, rusproblemer eller sexavhengighet for å nevne noe) eller forlate den. Husk at for å oppleve revolusjon i deg selv må du som oftes ofre noe annet.

Det finnes flere forskjellige energi tyver/vampyrer som kan forstyrre energifeltet ditt. Felles for dem er at de får deg til å føle deg dårlig/mindre enn/ikke bra nok. Når vi vet dette, er det enklere å identifisere hvem disse menneskene er. Noen ganger er det de som er aller nærmest deg.

Du bor med dem, du jobber med dem. Du merker det på måten de tapper deg for energi til det punktet der du føler deg utmattet.

Det kan være offeret (fastlåst i offerrollen, stakkars meg mentalitet), De oppmerksomhetshungrige (se på meg!) osv. De kommer i alle slags former.

Den kanskje mer og mer vanlige, psykiske vampyrene. De som opererer som dette med egen viten og vilje. De ønsker å stjele din energi- positiv eller negativ og bruke den på den måten de ønsker. F.eks de som ønsker å ødelegge deg ved å legge ut hat-kommentarer på sosiale media eller de stalker deg, de prøver å kartlegge ditt neste trekk, de vil helst vite alt om deg, fordi det gir dem en følelse av Kontroll (over deg!)

Ikke la disse menneskene få komme inn i hodet ditt.

 Hvis noen en dag kom inn i stua di og satte fra seg en søppelsekk midt på stuegulvet, eller enda værre, hvis noen plutselig hadde kommet inn i huset ditt og skjelt deg ut, hva ville du ha gjort?

Du ville mest sannsynlig sagt noen banneord og bedt dem om å komme seg ut.

Det samme gjelder på internett. Blokker dem, slett dem, slett e-poster, slett de negative kommentarene i  feedene dine og ikke la de komme inn under huden din.

Hvis du lar slike folk komme inn, vil den mørke siden i deg bli dratt opp til overflaten og du lar følelsene styre deg ned i ett mørkt hull.

 

Fly heller som en ørn, se alt fra ett fugleperspektiv. Vit at enhver handling har en konsekvens og at ufordragelige mennesker slipper ikke unna sin egen karma, den karmaen som de selv har skapt for seg selv. Universets lover tar seg av resten.

Hva skjer med kroppen etter vi dør? Forklart på en morsom måte fra «I Fucking Love Sience»

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1011705019282019


        

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *